Liga 1: Reacții după Craiova – Astra 1-0

0
775

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în meciul disputat contra formației Astra Giurgiu, duminică seara, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Nu a fost un meci spectaculos, dar victoria rămâne victorie. Oltenii au venit la 4 puncte de CFR Cluj.

Vezi ce au declarat Devis Mangia, Nicușor Bancu și Costel Enache, antrenorul giurgiuvenilor:

„E un rezultat foarte important, am început bine play-off-ul. Sunt sincer, nu a fost un meci spectaculos, dar e dificil să faci spectacol acum. Trebuie să creştem, să fi avut mai multă posesie după ce ei au rămas în zece oameni. Azi am jucat diferit pentru că am văzut mai multe situaţii în meciul trecut când am putut juca într-o linie şi nu am făcut-o. Craiova trebuie să lupte pentru toţi, pentru că e o echipă mare şi are mentalitate de echipă mare“, a spus Devis Mangia.

La finalul meciului, Nicușor Bancu a recunoscut că l-a lovit mingea în mână, l-a faza la care oaspeții au solicitat lovitură de la 11 m, dezvăluind și dialogul pe care l-a avut cu arbitrul Istvan Kovacs.

Sunt bărbat, știu că m-a lovit mingea în mână, i-am spus și arbitrului că m-a lovit mingea în mână, dar el a considerat că nu e penalty. Important e că nu s-a dat penalty-ul și am câștigat.

Tehnicianul Astrei, Costel Enache, nu a fost supărat pe elevii săi după înfrângerea de la Craiova. Acesta chiar a dorit să-i felicite.

„Prima repriză ne-a tras în jos. În schimb, în partea a doua sunt foarte mândru de lupta pe care au dus-o băieţii, la modul general sunt foarte mândru de ei. Vreau să-i felicit chiar dacă astăzi am pierdut.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.