Liga 1: Penalty-uri, eliminări, 5 goluri | Craiova pierde cu 3-2 meciul cu FCSB

0
564

Universitatea Craiova pierde cu 3-2 meciul disputat pe Arena Națională împotriva celor de la FCSB, duminică seara, într-un meci din penultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1.Gazdele au marcat golul victoriei după un penalty acordat cu mare ușurință de Marius Avram. 

Craiova a terminat meciul cu 9 jucători de câmp, Kelic și Briceag au fost eliminați, Devis Man a primit și el roșu pentru un cap aplicat în gură lui Briceag.

FCSB a deschis scorul dintr-o fază fixă. Benzar a bătut o lovitură liberă de la 25 de metri, a centrat în careu, de unde Hora a trimis cu capul în plasă (27). Craiovenii au restabilit egalitatea dintr-o lovitură de la 11 m. Portarul Pigliacelli l-a executat pe Bălgrădean (39).

Partea a doua a jocului de pe Arena Națională a început cu două goluri în mai puțin de 3 minute. Craiova a preluat conducerea grație golului înscris de Cristi Bărbuț (46), iar gazdele au egalat după doar minute, Filip a profitat de gafele din apărarea oltenilor.

În minutul 84, Tănase cade ușor în careu după un duel cu Kelic, croatul este eliminat, iar Hora transformă lovitura de la 11 m primită de la Avram.

FCSB – U CRAIOVA 3-2 (1-1)

FCSBBălgrădean – Benzar, Planic (64, Nedelcu), Bălaşa, Morais – Pintilii (76, Teixeira), Filip – Man, Tănase, Coman (46, Matei) – Hora. Antrenor: Mihai Teja.

U CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Ferreira, Kelic, Briceag – Fedele (78, Bic), Cicâldău – Bărbuţ (90 ,Fortes), Rocha, Bancu – Koljic. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galebene: Moraies, Bălașa / Fedele, Fortes (de pe banca de rezerve), Briceag (2), Koljic, Bancu

Cartonașe roșii: Man (88) / Kelic (83), Briceag (88)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.