Handbal (F): Costin Dumitrescu: „Sper ca sâmbătă după-amiază să aducem victoria mult dorită şi necesară pentru ce a mai rămas din campionatul acesta”

0
319
Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Craiova întâlnește pe Măgura Cisnădie, sâmbătă, de la ora 17.30, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii Florilor. Partida a fost prefațată de Costin Dumitrescu, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Deme” a declarat că victoria este esențială în partida de sâmbătă, mai ales că echipa a părăsit deja două competiții în care era anfrenată.

„Meciul cu Măgura Cisnădie este extrem de important, ca de altfel toate ce vor urma de aici încolo. Măgura este o echipă ce se clasează pe locul trei, are 8 puncte mai mult decât noi şi pentru asta victoria este obligatorie, ţinând cont şi de faptul că echipa noastră a ieşit din cele două competiţii, Cupa EHF şi Cupa României. Trebuie să vedem şi partea plină a paharului, avem mult mai mult timp, un număr bun de antrenamente în care putem să revenim la un joc aşa cum ni-l dorim, pentru că am suferit mult din cauza lipsei antrenamentelor. Noi am făcut şi facem eforturi foarte mari ca să creştem randamentul echipei şi al şuturilor. Luni am avut meci pe terenul Măgurei Cisnădie în Cupa României şi am pierdut, dar am avut multe de învăţat şi sper ca sâmbătă după-amiază să aducem victoria mult dorită şi necesară pentru ce a mai rămas din campionatul acesta”, a declarat Costin Dumitrescu în conferința de presă premergătoare partidei.

Obiectivul echipei rămâne în continuare clasarea pe locurile 3-4 la finalul campionatului, dar acest lucru va ține și prestația din teren a handalistelor de la SCM Craiova.

„Obiectivul nostru este locul trei-patru, pentru că poziţia a doua nu mai este accesibilă. Mai avem nevoie de 20 şi ceva de puncte ca să ne clasăm pe locul trei şi întâlnim în deplasare contracandidatele la poziţia dorită, excepţie Măgura Cisnădie. Ca să terminăm pe trei avem voie să pierdem maximum un joc, iar pentru locul patru putem avea şi doi paşi greşiţi. Avem un traseu greu, dar nu imposibil, iar această echipă a arătat anul trecut şi în campionat, dar şi în cupele europene, că are forţă şi sperăm să terminăm cu bine şi cu capul sus acest drum care începe sâmbătă.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.