Liga 1 : Craiova bate Sibiul în Trivale | Hermannstadt – U Craiova 0-1

0
544
FOTO: UCV1948
FOTO: UCV1948

Universitatea Craiova a obţinut a doua victorie consecutivă fără gol primit în Liga 1, 1-0 cu FC Hermannstad, la Piteşti. Nuno Rocha a marcat golul victoriei, , la 5 minute după ce a fost introdus pe teren.

În prima repriză, lovitura de cap a lui Andrei Cristea le-a dat ceva emoţii sibienilor. Bosniacul Koljic a fost şi el periculos la poarta gazdelor, iar sibienii au replicat prin Lendric. Dumitriu putea da lovitura pentru trupa lui Miriuţă, în prleungirile primei reprize, însă  șutul acestuia a trecut peste poartă.

Blănaru a fost în prim-plan și în partea a doua a jocului. Mai întâi, a trimis pe lângă, pentru ca după doar câteva minute, a lovit bara. Devis Mangia l-a introdus pe teren pe Nuno Rocha, iar acesta a marcat în minutul în minutul 67. Sibienii puteau egala la gafa lui Pigliacelli, dar mingea centrată din corner a ieșit în afara terenului.

Hermannstadt – U Craiova 0-1

Hermannstadt: Căbuz – Măţel (Jazvic 59), Mijuskovic, Dandea (C), I. Stoica, Tătar – P. Petrescu, Pedro Moreira (Popovici 72), Dumitriu – Lendric (Blănaru 54), Tsoumou.

Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Tiago Ferreira, Bancu (C) – Mateiu, Cicâldău – Bărbuţ (Fedele 89), A. Cristea (Meza Colli 77), Mihăilă (Nuno Rocha 62) – Koljic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.