Volei (M): Laurențiu Lică: „Vom încerca să facem uitat jocul de la Dej cu o victorie împotriva Arcadei Galați”

0
398
Laurențiu Lică, căpitanul echipei de volei masculin SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Laurențiu Lică, căpitanul echipei de volei masculin SCMU Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

SCMU Craiova și Arcada Galați se întâlnesc sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova, în derby-ul rundei cu numărul 14 din sezonul regulat. Laurențiu Lică, căpitanul Craiovei are încredere în echipa sa că vor răzbună eșecul din runda trecută, de la Dej și a vorbit despre modificările care au apărut la formația gălățeană. 

„Meciul va fi la fel de dificil ca toate celelalte. Nu există meci ușor în acest sezon. Ceea ce s-a întâmplat și la Dej, acolo unde a venit o înfrângere neașteptată pentru noi și pentru suporteri, deci niciun meci nu este ușor în acest campionat. A fost un joc mult sub valoarea noastră și vom încerca să facem uitat jocul de la Dej cu o victorie împotriva Arcadei Galați. Arcada vine după o schimbare de antrenor. Noul antrenor are o altă viziune despre volei, dar și o dorință foarte mare de a obține trofee. Reacția jucătorilor după schimbare este mereu diferită, pentru că toți vor să demonstreze că sunt potriviți pentru lotul de bază, așa că sunt convins că Galațiul este foarte motivată și vine la Craiova doar cu gândul la victorie, mai ales că sunt la doar trei puncte distanță de noi, a declarat Laurențiu Lică.

Având în vedere rezultatele bune ale craiovenilor din acest sezon, aceștia s-au înscris inevitabil în lupta pentru titlu în Divizia A1, dar căpitanul Craiovei nu se gândește încă la campionat.

„Sunt cumpătat când este vorba de titlu. Echipa a avut un parcurs bun, dar nu puteam să spunem la începutul sezonului că ne băteam la campionat. Suntem o echipă bună, dar nu de Top. Având în vedere situația financiară a celorlalte echipe care contează mult în voleiul românesc este foarte bună, eu consider că ne situăm undeva pe locul 3-4 la capitolul buget. Suntem o echipă bună a campionatului și sperăm să rămânem în primele 3 locuri la finalul sezonului”, a încheiat Laurențiu Lică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.