Handbal | EHF Cup: Dilemă hamletiană pentru handbalistele noastre: „A fi sau a nu fi în sferturi”

0
682
Echipa de handbal feminin SCM Craiova | FOTO: Ionuț Greere
Echipa de handbal feminin SCM Craiova | FOTO: Ionuț Greere

Șansele handbalistelor de la SCM Craiova de a trece mai departe de Grupa D din Cupa EHF sunt firave, însă oltencele speră până la capăt.

Trupa lui Bogdan Burcea întâlneşte pe Super Amara Bera Bera, duminică, de la ora 13.30, în Sala Polivalentă, şi este obligată să câştige, dar ca să meragă mai departe au nevoie și de un succes al croatelor de la Podravka Koprivnica, sâmbătă, în întâlnirea de pe teren propriu cu danezele de la Nykobing.

Bogdan Burcea a spus că Bera Bera este formaţia care dezvoltă handbalul în cea mai mare viteză, iar misiunea fetelor noastre nu va fi una deloc ușoară.

„Bera Bera este formaţia care dezvoltă handbalul în cea mai mare viteză. Nici în sezonul trecut, şi nici în acesta nu am întâlnit o formaţie care să joace la acest nivel. Presiunea este continuă, constantă, indiferent de numărul de greşeli pe care-l fac, fazele rapide la ei sunt literă de lege. În mod sigur, pentru noi va fi un meci al orgoliilor. Înfrângerea pe care am suferit-o în Spania a fost cea mai usturătoare din istoria noastră recentă şi greu de digerat. Indiferent de rezultatul celuilalt meci, noi ne dorim victoria cu Bera Bera”, a declarat Bogdan Burcea la conferința de presă premergătoare partidei.

Partida dintre SCM Craiova și Bera Bera va fi arbitrată de bosniacii Sasa Pandzic și Boris Satordzija. Observator din partea Federației Europene a fost delegat cipriotul Kyriakos Kaplanis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.