Liga 1: Remiză în primul meci oficial al anului | Viitorul – Craiova 0-0

0
345

Viitorul și Craiova nu au profitat de pasul greşit făcut de CFR şi FCSB. La Ovidiu, s-a terminat nedecis, scor 0-0.

Meciul de la Ovidiu a început cu multe durități de ambele părți. Jocul a fost anost, singura ocazie din prima repriză a aparținut Craiovei. Bosniacul Koljic nu l-a putut învinge de la punctul cu var pe Cojocaru.

CITEȘTE ȘI Universitatea Craiova este urmărită de blestemul penalty-urilor | Koljic ratează la Ovidiu de la punctul cu var

Gică Hagi a mutat primul, l-a înlocuit pe Kuipers cu Boboc. Mihăilă luftează din poziție ideală în debutul reprizei secunde, iar două minute mai târziu s-a aflat din nou în fața finalizării. Șutul său din marginea careului a fost boxat de Cojocaru. Gazdele au replicat prin Ianis Hagi, acesta a avut două ocazii mari în doar trei minute.

La alb-albaștrii a debutat și Andrei Cristea. Atacantul venit în această iarnă de Poli Iași a intrat pe teren în minutul 80.

VIITORUL – CRAIOVA 0-0

VIITORUL: Cojocaru – Mladen, Ţîru, Kuipers (46, Boboc), De Nooijer – Iacob, Băluţă, Achim (70, Casap) – Houri (81, Rivaldinho), Ianis Hagi, Vînă. Antrenor: Gică Hagi.

CRAIOVA: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Ferreira – Dimitrov (70, Martic), Mateiu, Cicâldău, Mihăilă (66, Rocha), Bancu – Meza Coli, Koljic (80, Cristea). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: de Nooijer, Vînă / Donkor, Kelic, Dimitrov

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.