Handbal | EHF Cup: Flori Stanciu și Timea Tătar au prefațat meciul cu Nykøbing

0
1213
Flori Stanciu și Timea Tătar au prefațat meciul cu Nykøbing | FOTO: Tiberiu Cocora
Flori Stanciu și Timea Tătar au prefațat meciul cu Nykøbing | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Craiova debutează sâmbătă în noua ediție a grupelor Cupei EHF la handbal feminin. Deținătoarea trofeului primește în Polivalentă vizita danezelor de la Nykøbing Falster Håndbold (NFH), într-un meci programat de la ora 19.15.

Fetele antrenate Bogdan Burcea și Costin Dumitrescu au reluat antrenamentele în cursul zilei de miercuri și sunt încrezătoare că pot păstra toate punctele în Bănie. Antrenorii Craiovei nu se pot baza la această partidă pe Cristina Zamfir și Ana Țicu, dar sunt probleme și cu alte jucătoare importante. Se fac eforturi pentru recuperarea Zeljkei Nikolic și Florentinei Stanciu.

Florentina Stanciu și Timea Tătar au prefațat joi, în cadrul unei conferințe de presă, meciul de sâmbătă cu Nykøbing.

„Vom lua meci cu meci în parte, iar sâmbătă avem o singură dorință, victoria. Suntem extreme de bucuroase că ni s-au alăturat aceste fete (N.R. Fachinello, Costa și Ion) , pentru că era foarte greu fără ele. Ne dorim ca într-un timp foarte scurt aceste jucătoare să se alinieze la standardele noastre și să facem împreună lucruri frumoase aici. Este mult mai multă încredere la echipă în acest moment. Chiar dacă am probleme cu meniscul la piciorul drept, voi fi alături de echipă și voi incerca să dau totul pe teren chiar și într-un picior și jumătate. Cât pot să fac față, atât voi fi lângă echipă, să o ajut. Urmează să punem la punct ce a mai rămas în aceste zile, am avut o ședință video cu adversarele noastre și știm ce avem de făcut ca să le oprim”, a delcarat portarul Flori Stanciu.

Pivotul Timea Tătar ăși dorește ca publicul craiovean să vină la Sala Polivalentă și să le susțină în această partidă.

„Va fi un meci foarte greu. Ne-am studiat adversarele, vom încerca să stopăm contraatacurile și faza cu pivotul, pentru că acestea sunt atuurile lor. Suntem pregătite de meci și invităm lumea la sală, ca sa fie alături de noi și să ne împingă de la spate spre victorie.””

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.