Volei (M): Voleibaliștii de la SCMU Craiova joacă ultimul meci din 2018 la Baia Mare

0
305
Echipa de volei masculin SCMU Craiova | FOTO: Ionuț Greere
Echipa de volei masculin SCMU Craiova | FOTO: Ionuț Greere

Neînvinși în actuala ediție a Diviziei A 1, voleibaliștii de la SCMU Craiova se deplaseză la Baia Mare pentru disputa cu Știința Explorări din localitate. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 12 și contează pentru ultima etapă a turului.

Dacă oltenii au câștigat toate partidele de până acum, maramureșenii se pot mândri cu doar o singură victorie în actuala stagiune. Desfășurarea LIVE a partidei poate fi următiră – AICI. Indirent de rezultat, SCMU Craiova va termina prima parte a campionatului pe locul 2.

Partida va fi condusă de clujenii Andrei Savu și Cristian Șanta, iar observator din partea Federației Române de Volei a fost desemnat Vasile Dușa.

„Noi vom încerca să jucăm cât mai bine, să obținem rezultate cât mai bune, pentru oraș, pentru suporteri. Despre titlu este prematur să vorbim. Avem 9 victorii din 9 meciuri, dar mai sunt multe etape de disputat și vor fi adversari puternici. Vom mai avea de dispuat 20 de meciuri, iar pentru a câștigat titlul trebuie să câștigăm 18 jocuri”, a declarat Dănuț Pascu la Gala Sportului Doljean 2018.

DIVIZIA A 1 – ETAPA 11

SÂMBĂTĂ, 15 DECEMBRIE 2018
12.00 Explorări Baia Mare – SCMU CRAIOVA
13.00 Steaua București – VCM Piatra Neamț
17.00 CSM București – U Cluj
17.00 Dinamo București – Arcada Galați
18.00 CSM Câmpia Turzii – Unirea Dej
Volei Municipal Zalău – stă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.