Baschet (M): Aleksandar Todorov: „Suntem fericiţi pentru atingerea obiectivului”

0
728
FOTO: IONUȚ GREERE

Aleksandar Todorov, antrenorul principal al SCM Universitatea Craiova, a participat la o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre meciul pe care echipa sa îl disputa miercuri, de la ora 18.00, în compania celor de la Steaua București.

Tehnicianul macedonean s-a arătat mulțumit pentru atingerea obiectivului și situația financiară a clubului. Todorov a declarat că este psoibil ca lotul să fie întărit în perioada imediat următoare.

„Ne-am atins obiectivul fixat la începutul sezonului, calificarea în Top 6 şi, implicit, în play-off, şi suntem fericiţi pentru atingerea obiectivului. Pentru mine important este să facem antrenamente foarte bune, ca să avem rezultate pozitive în continuare. O să încercăm să întărim echipa cu alţi jucători, dar nu e nimic sigur momentan. Acum se doreşte să fim mai sus. Suntem mulţumiţi că avem o situaţie financiară bună, suntem plătiţi la timp şi asta este esenţial pentru că în alte părţi se desfiinţează echipe. Degeaba am avea buget foarte mare, dacă nu ar fi seriozitate. Am primit salariile la timp şi mulţumim conducerii clubului pentru acest lucru. Mulţumim foarte mult suporterilor că ne susţin, chiar dacă nu vin în număr foarte mare. Cei care vin, participă constant la meciuri şi asta ne bucură. Am fi încântaţi dacă ar veni mai mulţi spectatori la sală. Vreau să avem un punctaj cât mai bun înainte de a începe meciurile din Top 6”, a spus Aco Todorov la conferința de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.