Baschet (M): SCM U Craiova primește vizita lui Dinamo

0
417
DINAMO - CRAIOVA 89-95 | LNBM - etapa 2 | FOTO: Sportpictures.eu
DINAMO – CRAIOVA 89-95 | LNBM – etapa 2 | FOTO: Sportpictures.eu

Mâine seară, de la ora 19:00, SCM Universitatea Craiova primește replica formației Dinamo București, într-o confruntare din runda cu numărul 9 a Ligii Naționale de baschet masculin – Grupa Valorică A.

Trupa lui Aco Todorov are un bilanț de 6-1, dar și un meci mai puțin disputat. De partea cealaltă, bucureștenii vin în Bănie din postură de „lanterna roșie” a clasamentului, fără victorie în actuala stagiune.

„Ne dorim o victorie, ne dorim ca, odată cu acest meci să ne calificăm matematic în top six. Chiar dacă Dinamo nu a obținut nicio victorie până acum, au schimbat câțiva jucători si sunt o echipă periculoasă. Trebuie să-l reintegrăm pe Goran Gajovic, care este un jucător extrem de important pentru noi și care ne-a lipsit în ultimul sfert, in deplasarea de la Steaua. Avem nevoie de public și trebuie să înțeleagă că, odată cu această victorie, intrăm în elita baschetului românesc. În Top Six vor urma partide cu cele mai bune echipe din România și sperăm să ajungem acolo după partida de sâmbătă”, a declarat Marius Toma la conferința de presă premergătoare jocului.

În tur, într-un meci disputat pe 12 octombrie, Craiova se impune în fieful lui Dinamo cu scorul de 95-89. Goran Gajovic a fost cel mai bun jucător din tabăra olteană – 23 puncte, 69 recuperări și 6 pase decisive, pentru 34 la eficiență. În replică, Michael Deloach s-a evidențiat cu 24 de puncte și 9 pase decisive.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil oltenilor cu 16-8, în sezonul precedent Craiova s-a impus categoric în ambele partide disputate (99-70 (d), 123-65 (a)).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.