Liga 1: Craiova pleacă cu toate punctele de la Chiajna

0
643
Chiajna - Craiova 1-3 | FOTO: UCV1948.ro
Chiajna – Craiova 1-3 | FOTO: UCV1948.ro

Universitatea Craiova și-a luat revanşa pentru înfrângerea din tur, când Concordia s-a impus cu 1-0 pe „Ion Oblemenco. Trupa lui Devis Mangia s-a impus în Ilfov, scor 3-1, într-un meci din etapa cu numărul 18 a Ligii 1.

A fost spectacol în prima repriză de la Chiajna. S-au înscris 4 goluri în 15 minute, iar Craiova a intrat la cabine cu scorul de 3-1. Elvir Koljic a deschis scorul în minutul 24, atacantul bosniac a transformat cu precizie o lovitură de la 11 m, acordată în urma unui henț al lui Marc. Oltenii s-au bucurat doar 3 minute, Ropotat a restabilit egalitate cu capul, în urma unei faze fixe. Cristi Bărbuţ a readus pe Craiova în avantaj, după o acţiune de mare frumuseţe în flancul drept şi un şut plasat la colţul lung (32), iar în minutul 39, Alex Cicâldău a stabilit scorul primei reprize.

În repriza a doua, Fedele putea înscrie pentru 4-1, însă șutul acestuia a trecut puțin pe lângă poarta lui Caparco. Și ilfovenii puteau înscrie în partea secundă, Batin nu a reușit să profite de gafele din apărarea oltenilor.

Universitatea Craiova va juca în etapa următoare pe teren propriu, luni, 10 decembrie, de la ora 20.00, în compania Voluntariului.

CONCORDIA CHIAJNA – UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-3 (1-3)

Concordia Chiajna: Caparco – Albu, Leca, Marc, Fota (Deaconu 36) – Ropotan – Grădinaru (Batin 66), Gorobsov, Prepeliţă, Măzărache (Nivaldo 38) – Guessan. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Tiago, Kelic, Bancu – Mateiu, Fedele – Bărbuţ (Meza 69), Cicâldău, Mihăilă (Rocha 68) – Koljic (Bic 89). Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Gorobsov, Ropotan / Tiago, Koljic.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Marius Nicoară, Mihai Marius Marica; R – Adrian Cojocaru.

Observatori: Augustus Constantin, Mircea Călin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.