Handbal | EHF Cup: SCM Craiova își află joi adversarele din grupele EHF Cup

0
370
Foto: SCM Craiova Handbal feminin
Foto: SCM Craiova Handbal feminin

SCM Craiova își va afla joi adversarele din grupele Cupei EHF. Federația Europeană de Handbal a anunțat pe site-ul oficial componența urnelor valorice de la tragerea la sorți.

Celor 12 de echipe calificate din turul 3 preliminar li se vor alătura, în grupe, cele patru formaţii care au încheiat pe ultimul loc în grupele Ligii Campionilor. HC Podravka Koprivnica (Croația), SG BBM Bietigheim (Germania), Larvik (Norvegia) și IK Sävehof (Suedia) vor fi capi de serie la tragerea la sorți.

SCM Craiova, deținătoarea trofeului, va face parte din urna a doua valorică, alături de echipele Team Esbjerg (Danemarca), ES Besancon (Franța) și Siofok (Ungaria). A doua echipă românească calificată pentru grupele EHFF Cup, Măgura Cisnădie, a fost repartizată în a patra urnă valorică, unde se mai regăsesc echipele daneze Herning-Ikast Håndbold (echipă care a eliminat pe SCM Rm.Vâlcea), Nykøbing Falster Håndbold și rusoaicele de la Kuban Krasnodar.

În fine, în a treia urnă valorică sunt următoarele echipe: Viborg (Damenarca), Super Amara Bera-Bera (Spania), TuS Metzingen (Germania) și Storhamar (Norvegia).

Tragerea la sorți va avea loc joi, de la ora 12.00, în direct pe canalul de youtube EHF. Nu se pot întâlni două echipe din aceeași țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.