Liga 1: Florin Gardoș a fost trimis la echipa a doua. Mangia l-a readus la echipă pe Răzvan Popa

0
1196
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Ionuț Greere
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova | FOTO: Ionuț Greere

Azi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Astra Giurgiu, Devis Mangia a declarat că nu va mai miza pe Florin Gardoș, în schimb l-a readus la prima echipă a Universității Craiova pe Răzvan Popa.

Nu avem jucători indisponibili. Gardoș este în acest moment out. Este o decizie tehnică. Acum îi avem în lot pe Kelic, Donkor şi Tiago Ferreira. Pe de altă parte, Răzvan Popa a revenit în lot”, a punctat tehnicianul italian.

Mangia a declarat că nu este nicio problemă că Gigi Mulțescu cunoaște foarte bine echipa din Craiova, după ce a pregătit-o o bună perioadă de timp. Acesta a vorbit despre faptul că și jucătorii din Bănie îl cunosc pe actualul antrenor al giurgiuvenilor.

„Nu este nicio problemă faptul că Mulțescu cunoaște mai mulți jucători de la noi. Și jucătorii de aici îl cunosc pe dânsul. Deci,cu toate acestea, mai mult ca sigur nu vom avea spații prea mari. Astra are jucători de viteză și valoroși ca Alibec, Lullaku.”

Este posibil ca în meciul de la Giurgiu să apară și câteva schimbări în lotul oltenilor. Urmează 3 deplasări consecutive, iar Mangia vrea să opere mai multe modificări.

„Este un meci dificil contra unei echipe foarte bune pe faza de apărare și cu jucători buni care fac foarte bine tranzitia pozitivă. Cred că este normal să facem mai multe modificări, să menajăm anumiți jucători, pentru că vom aveam 3 deplasări într-o săptămână”, a declarat antrenorul Universitatii Craiova, Devis Mangia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.