Baschet (M): În căutarea revanșei ! Craiova nu a mai câștigat din 2016 în fața Sibiului

0
548
Echipa de baschet masculin SCM U CRAIOVA | FOTO: Tiberiu Cocora
Echipa de baschet masculin SCM U CRAIOVA | FOTO: Tiberiu Cocora

SCM Universitatea Craiova va primi sâmbătă, 20 octombrie, vizita celor de la CSU SIbiu, într-un meci din etapa cu numărul 3 a Ligii Naționale de baschet masculin – Grupa valorică A. Startul partidei este programat de la 19.30.

Craiova a câștigat în runda precedentă, pe terenul lui Dinamo, scor 95-89. Ardelenii au 2-0 la general, după victorii la Dinamo (d,96-92) și Pitești (a, 95-69).

Echipa antrenată din acest sezon de Aco Todorov are un complex în fața sibienilor, Craiova nu a mai câștigat un meci oficial cu adversara de mâine din data de 2 aprilie 2016 (82-78, în Sala Transilvania. De altfel, CSU Sibiu conduce cu 17-9 în istorciul confruntărilor directe. În sezonul trecut, galben-albaștrii au câștigat de 5 ori în fața craiovenilor (de 2 ori în sezonul regulat și de 3 ori în primul tur din play-off).

„Întâlnim un adversar dificil, care în ultimii ani a fost în Top 3 în România, dar nu este de neînvins. Ne cunoaştem potenţialul, avem particularităţile noastre în joc, dar şi uriaşul avantaj al terenului propriu, şi le vom folosi ca să câştigăm. Noi trebuie să ne concentrăm asupra jocului echipei noastre, nu pe cel al Oradei, Clujului, Sibiului ori al lui Dinamo. Trebuie să fim prudenţi şi în formă, pentru că şapte meciuri cu rezultate pozitive te pot duce în Top 6 sau poate chiar în Top 4”, a spus Aco Todorov în conferința de presă premergătoare partidei.

Jocul dintre SCM Universitatea Craiova și CSU Sibiu va fi arbitrat de o brigadă formată din Bogdan Podar, Șerban Rașoga și Mate Andras Strețea. Comisar din partea Federației Române de Baschet a fost delegat Mihai Caroian.

LNBM 2018/19 – Etapa 3

GVA

Vineri – 19 octombrie
18.00 BCM U FC Argeș Pitești – CS SCM Timișoara (DigiSport 4)
19.00 U-BT Cluj-Napoca vs Steaua București

Sâmbătă – 20 octombrie
19.30 SCM U Craiova – BC CSU Sibiu (FRB TV)
20.00 CSM CSU Oradea – Dinamo Știința București (DigiSport 4)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.