Baschet (M): Porter Troupe și Basti Ionescu au prefațat debutul în noul sezon competițional

0
618
Porter Troupe și Basti Ionescu au prefațat debutul în noul sezon competițional | FOTO: Tiberiu Cocora
Porter Troupe și Basti Ionescu au prefațat debutul în noul sezon competițional | FOTO: Tiberiu Cocora

Într-o conferință de presă, jucătorii Porter Troupe și Basti Ionescu au prefațat debutul în noul sezon competițional al Ligii Naționale de baschet. SCM Universitatea Craiova va juca vineri, în deplasare, în compania formației Dinamo Știința București. Meciul contează pentru etapa a 2-a din GVA (grupa valorică A), meciul cu Steaua din prima etapă a fost amânat.

Craioveanul Sebastian (Basti) Ionescu s-a declarat mulțumit de faptul că va continua în Bănie și în acest sezon din Liga Națională.

„Sunt fericit că ne putem dezvolta echipa cu jucători tineri și cred că suntem un colectiv foarte puternic. Suntem entuziasmați pentru partida contra Dinamo. Sunt foarte fericit să continui la Craiova și în acest sezon. Ca echipă începem să ne coagulăm. Am încredere că vom face un meci foarte bun. Ne așteptăm ca fiecare meci să fie greu, dar ne dorim victoria„, a spus Basti.

Fostul jucător al Energiei Târgu Jiu și al celor de la BCMU Pitești, americanul Porter Troupe va prelua din acest sezon banderola de căpitan de echipă al grupării oltene. Acesta este de părere că începutul este important, trebuie luat fiecare meci pas cu pas, la la final, când se va trage linie, echipă să fie calificată în play-off.

„Sunt nerăbdător să începem noul sezon și mă bucur că voi începe alături de Craiova. Suntem o echipă bună, cu jucători tineri și jucători cu multă experiență și pot să vă spun că tuturor “ne este foame”. Este foarte important să începem bine și de aceea trebuie să fim foarte concentrați la partida de vineri seară. Pas cu pas, ne dorim să ajungem în play-off.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.