Baschet (M): Marius Toma a vorbit despre obiectivele echipei SCMU Craiova în noua ediție de campionat

0
650
Marius Toma, manager general SCM U Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora
Marius Toma, manager general SCM U Craiova | FOTO: Tiberiu Cocora

Marius Toma, managerul echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova, a participat, miercuri, la conferința de presă, premergătoare startul oltenilor în noua ediție a Ligii Naționale de baschet – Grupa Valorică A.

Craiova și-a amânat meciul din prima etapă, partidă care ar fi trebuit să se dispute la finalul săptămânii trecute, în Polivalentă, contra Stelei și va juca primul meci al sezonului în compania echipei Dinamo Știința București, vineri, de la ora 18.00 – în direct la DigiSport.

Toma a vorbit depre obiectivele formției craiovene în noua ediție de campionat, dar și despre situația celor doi jucători care s-au accidentat în pre-sezon.

„Este un nou început pentru echipa de baschet. Ne dorim ca în acest sezon sa începem un nou proiect și de aceea, în premieră, suntem prima echipă din Liga Națională care, odată cu noua regulă de a folosi jucători minim un jucător sub 23 de ani, avem 6 jucători din naționala României de tineret în componență. Ne asumăm să jucăm și în jumătatea a doua a sezonului cu acești copii, dar și cu alți jucători de mare experiență, cum ar fi Porter Troupe, Goran Gajovic, Morris Curry, Jason Bonne și Ivan Mijajlovic”, a spus Marius Toma.

„Am acceptat amânarea partidei cu Steaua din cauza problemelor de lot pe care le avem, după accidentările lui Holsey și Holland. Obiectivul nostru este să mergem în play-off, dacă se poate să ajungem acolo direct de pe primele 6 poziții ,este foarte bine”, a completat oficialul din Bănie.

În ceea ce privește situația jucătorilor Ria Holland și Kammeon Hosley, accidentați în meciurile amicale, Toma a declarat că situația este destul de gravă, urmând să lipsească o perioadă foarte lungă de timp. Dacă în cazul lui Hosley deja s-a găsit înlocuitor, oltenii caută în aceste zile un jucător să îl suplinească și pe Holland.

„Hosley a suferit o ruptură de menisc și de ligamente, iar recuperarea sa este de lungă durată. De altfel, am ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului. În ceea ce îl privește pe Holland, acesta are o fractură și va lipsi de pe parchet cel puțin 2 luni.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.