Liga 1: Craiova s-a împiedicat pe propriul teren de Hermannstadt »

0
508
Liga 1: Universitatea Craiova - FC Hermannstadt 1-1 | FOTO: Ionuț Greere
Liga 1: Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 1-1 | FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova şi-a pus singură piedică, sâmbătă, pe „Ion Oblemenco”,1-1 cu FC Hermannstadt. Golul egalizator al oltenilor fiind marcat în minutele de prelungire ale primei reprize, dintr-un penalty acordat cu mare ușurință de centralul Călin.

Oltenii au fost conduși încă din minutul 7, Blănaru a marcat  cu o lovitură cu capul, din plonjon, după o un corner excutat de pe partea stângă. Craiova nu a arătat nimic în prima repriză, dar a primit un penalty la o cădere a lui Cicâldău, în minutul adițional arătat de la margine. Oaspeții au contestat dur decizia arbitrului Călin, însă acesta nu s-a lăsat înduplecat și a menținut decizia luată. Penalty-ul a fost transformat fără emoții de Elvir Koljic, iar cele două echipe au intrat la egalitate la cabine, 1-1.

Craiova s-a zbătut degeaba în repriza secundă, iar oaspeții s-au mulțumit să stea la cutie și să îndepărteze atacurile gazdelor. Intrat pe teren în minutul 76, Glavina a șutat slab din interiorul careului, iar Cabuz a respins în lateral șutul lui Bancu. Sibienii au terminat meciul în inferioritate numerică, Dumitriu a primit două cartonașe galbene în decurs de 3 minute.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – FC HERMANNSTADT 1-1 (1-1)

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic (88, Dimitrov), Donkor, Kelic – Bărbuț (58, Mihăilă), Fedele, Cicâldău, Bancu – Rocha (76, Glavina), Koljic, Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

Hermannstadt: Căbuz – Company, Mijuskovic, Stoica, Tătar – Dandea, Dârdea – Serediuc (73, Dumitriu), Petrescu (83, TZsomou), Rusu (45+2, Nkololo) – Blănaru. Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonașe galbene: Cicâldău ’27, Bărbuț ’90 / Dandea ’40, Tătar ’45, Dumitriu ’85, ’88, Căbuz ’90+2.

Cartonaș roșu: Dumitriu ’88.

Arbitri: Iulian Călin – Alexandru Cerei, Gabriel Sorin Cerei; R –  Cătălin Popa.

Observatori: Ioan Onicaș, Bogdan Ioan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.