SCM Craiova a părăsit terenul învinsă la Râmnicu Vâlcea. Fetele antrenate de Florentin Pera s-au impus cu 27-23 în derby-ul Olteniei, într-un meci din etapa a 2-a. Vâlcea este noul lider în Liga Florilor, fetele lui Burcea sunt pe 5.

În cea mai mare parte a jocului, partida a fost echilibrată, Vâlcea a condus în prima repriză, însă Craiova a restbalit egalitatea la 10-10. Gazdele au mai marcat două goluri pe finalul secevenței și au intrat la cabine cu scorul de 12-10.

Jocul a devenit foarte tensionat în repriza secundă. Jelena Trifunovic a fost descalificată după o intrare la Lopez, iar Bogdan Burcea a protestat la decizia celor doi arbitri și a fost la rândul său trimis în tribune. Craiovencele au luat conducerea în minutul 38, 16-14, dar din păcate gazdele au egalat foarte repede, 16-16. Vâlcencele au prins viteză și s-au desprins decisiv cu cinci minute înainte de finalul jocului, 25-20.

SCM Craiova a pierdut-o în partida de la Vâlcea și pe Timea Tătaar. Pivotul venit de la Brașov a fost accidentată grav, într-un duel cu Iryna Glibko, ciocnindu-se apoi destul de tare de o coechipieră.

SCM CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenţ – Zamfir 6, Nikolic 2, Gjorgjijevska 6, Seric 4, Trifunovic 1, Ţicu 1, Tătar 1, Rădoi 2, Şelaru, Tănasie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.