FOTO Liga 3: Filiași a câștigat primul „Derby de Dolj”

0
521
Liga 3: CSO Filiași - Universitatea Craiova 2 2-1 | Foto: Tiberiu Cocora
Liga 3: CSO Filiași – Universitatea Craiova 2 2-1 | Foto: Tiberiu Cocora

CSO Filiași a câștigat cu scorul de 2-1 meciul disputat vineri, pe stadionul „Chimia”, în compania echipei secunde a Universității Craiova, într-un joc care a contat pentru etapa cu numărul 3 din seria 3.

Derby-ul Doljului din Liga a III-a a fost foarte disputat, iar cele două echipe și-au împărțit reprizele: prima a aparținut oaspeților, iar cea de-a doua gazdelor.

Prima parte a început cu alb-albaștrii la conducerea jocului. După ce Burlacu a nimerit transversala de la 15 metri, cu o lovitură plasată cu interiorul, a urmat și golul craiovenilor. Șchiopu și-a introdus mingea în proprie poartă, după o centrare de pe partea dreaptă, de la Alex Vulpe, care îl viza pe Andrei Burlacu, și astfel „satelitul” a intrat la pauză cu avantaj minim.

Liga 3: CSO Filiași – Universitatea Craiova 2 2-1 | Foto: Tiberiu Cocora

În partea secundă, jucătorii antrenați de Dragoș Bon au fost de nerecunoscut, fiind dominați complet de cei din Filiași. Tereche a introdus mingea în porată în minutul 48, însă golul filieșenilor a fost anulat, pe motiv de offside. Gazdele au izbutit egalarea printr-un penalty comis de Robert Bogdan și transformat de Claudiu Ghighilicea. Daniel Unguru a adus gazdele în avantaj tot dintr-o lovitură de la 11 m.

Liga 3: CSO Filiași – Universitatea Craiova 2 2-1 | Foto: Tiberiu Cocora

CSO FILIAȘI – UNIVERSITATEA CRAIOVA 2  2-1 (0-1)

CSO Filiași: Bobonete – Șchiopu, R. Vulpe, A. Lupu, Tereche – Gheorghișor, D. Stancu, Unguru, Crușoveanu (’71, Cocină) – C. Dinu (’57, Negrescu), Ghighilicea (’85, Borhot). Antrenor: Cosmin Fruntelată.

U Craiova II: Dică – Sârbu, Popa, R. Bogdan, Juncu – Țoiu (’46, Al. Dinu), Țegle (’76, Rossi) – Al. Vulpe, V. Constantin, Trancă (’80, Zete) – Burlacu. Antrenor: Dragoș Bon.

Cartonașe galbene: R. Vulpe ’25, C. Dinu ’79 / Țoiu ’33, Țegle ’40.

Au arbitrat: Octavian Ciucanu – Pavel Cojocaru, Claudiu Șchiopet.

Observatori: Luis Moisescu, Viorel Nicolescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.