Liga 1: Devis Mangia: „Atunci când vorbim, e bine să spui adevărul”

0
1025
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

Universitatea Craiova încearcă să treacă peste pasa slabă pe care a arătat-o în startul sezonului și să obțină toate punctele pe terenul „lanternei roșii”, FC Voluntari. Devis Mangia a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre problemele pe care le întâmpină echipa înainte de duelul de la Voluntari.

Va fi un meci foarte dificil pentru momentul nostru. Nici adversarii nu au un început prea bun, dar noi trebuie să ne gândim la jocul nostru și să câștigăm această partidă. Avem probleme cu refacerea jucătorilor după meciurile jucate aici, la Craiova, pentru că este un efort foarte mare. Avem probleme și cu execuțiile tehnice ale jucătorilor care, din cauza gazonului, creează impresia că aceștia nu sunt buni la capitolul tehnică, când, de fapt, sunt foarte buni”, a declarat Devis Mangia.

Înfrângerea cu Concordia Chiajna de pe teren propriu i-a lăsat pe Craiova în a doua jumătate a clasamentului, fapt care pe fanii olteni îi nemulțumește total. Antrenorul Universității Craiova a explicat reacția lui Alexandru Mitriță din timpul și de la finalul jocului cu Concordia, dar și ce s-a întâmplat pe tunelul spre vestiare.

Mitriță este un jucător care are această echipă în inimă și care dă totul pe teren la fiecare meci. Poate și din acest motiv, de multe ori, starea lui de nervozitate este mai ridicată. Eu sunt un om care atunci când pierde, recunoaște că a pierdut și își felicită adversarul. Însă, atunci când observ că cineva nu respectă publicul și coechipierii, consider că este uman să reacționez. Pentru că, atunci când vorbim, e bine să spui adevărul”, a încheiat antrenorul Universității Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.