Cupa României: Una da, alta ba !

0
621

Evoluții diametral opuse pentru cele două echipe doljene în turul 2 al Cupei României. Meciurile s-au disputat miercuri, 15 august.

Performeri au fost jucătorii de la CSO Filiași care s-au deplasat la Țicleni cu gândul doar la calificarea mai departe în competiție. La capătul unei evoluții de excepție, băieții antrenați de Silviu Lung și-au respectat statutul de favoriți și au câștigat cu scorul de 3-1.

Trifu a deschis scorul în urma unui penalty obținut de Șchiopu, celelalte goluri fiind marcate de Ghighilicea și Unguru (11-m). Pentru gorjeni a punctat Ionuț Drulă.

CSO FILIAȘI a jucat în următoarea formulă, informează sport-vartos.ro: Nedianu – Șchiopu, Lupu, Borneci, Crușoveanu – Unguru, Stancu, Trifu, Stăiculescu – Ghighilicea, Dinu. Au mai intrat: Crețu, Borhot și Stănciugel.

In schimb, nou-promovata U Craiova 1948 SA a avut parte de o deplasare infernală la Slatina. Echipa antrenată de Fane Stoica a pierdut cu 2-0 în fața echipei de Liga 4 Olt, CSM Slatina. Golurile noii grupări antrenate de Bobi Verdeș au fost marcate de Andrei Bîră.

Ștean Stoica a jucat cu, scrie sport-vartos.ro: Mogoșanu – Dănănae, Avram, Ciucă, Grecu – Surugiu, Calu, Cârstea, Lupu – Bălan, Dina. Au mai intrat: Raicea, Armășelu, Văduva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.