Liga 1: Concluziile etapei a 4-a a Ligii 1

0
368
Liga 1, etapa 3: Universitatea Craiova - FC Botoșani 2-2 / FOTO: Ionuț Greere
Liga 1, etapa 3: Universitatea Craiova – FC Botoșani 2-2 / FOTO: Ionuț Greere

S-a sfârșit și a 4-a etapă a noului sezon din Liga 1, iar noi, cei de la Sportul Doljean, avem onoarea să vă anunțăm că 6 pronosticuri dintre cele 7 oferite de noi pentru această rundă au fost câștigătoare. Cu mai mult noroc și la partida din Groapă, era totul perfect. Trecând la partea sportivă, CFR s-a instalat pe prima poziție după finalul acestei etape, datorită victoriei de la Voluntari, în timp ce FCSB, cealaltă candidată la titlu, s-a impus convingător la Mediaș.

FC Botoșani – Astra Giurgiu 1-1 (Ongenda 11/ Bejan 39)

Etapa cu numărul 4 a debutat vineri seară cu partida dintre FC Botoșani și Astra Giurgiu. Moldovenii au început mai bine partida și au punctat repede pe tabelă, în minutul 11, cu un gol frumos, la firul ierbii, marcat de Ongenda. Ușor, ușor oaspeții au trecut la conducerea jocului și astfel au reușit egalarea până la pauză. Repriza a doua a fost mai modestă, ambele echipe conservând rezultatul de pe tabelă.

Concordia Chiajna – FC Hermannstadt 2-0 (Batin 38(P), Panait 88)

Concordia a obținut prima victorie din noul sezon, un 2-0 cu FC Hermannstadt. Gazdele au înscris primul gol spre sfârșitul primei părți, printr-un penalty transformat de Paul Batin. În ciuda dominării oaspeților în repriza secundă, tot cei de la Chiajna au punctat pe tabelă și astfel au închis jocul cu sibienii.

Sepsi – Poli Iași 3-0 (Vieira 29, Velev 56, Hamed 78)

Un început de sezon mai mult decât surprinzător din partea lui Sepsi. Jucătorii antrenați de Eugen Neagoe au dominat cap-coadă meciul cu Poli Iași și au obținut a doua victorie din ultimele trei partide. Moldovenii nu se regăsesc nici după această rundă , după patru etape, ei sunt penultimii în clasament, cu doar 2 puncte.

Dunărea Călărași – Universitatea Craiova 1-3 ( Mediop 65/ Fedele 45, Mitriță 53 (P),73)

Prima victorie din noul campionat pentru Universitatea Craiova a venit în această etapă, la Călărași. Elevii lui Devis Mangia au arătat un joc consistent și au obținut trei puncte meritorii, dar, totodată și pentru moralul echipei. Trupa lui Dan Alexa se află la prima înfrângere oficială pe teren propriu după o perioadă de 2 ani.

FC Voluntari – CFR Cluj (Laidouni 12(P)/ Ioniță 34, Țucudean 84)

Victorie și clasare pe prima poziție, cam așa stă situația în tabăra CFR-ului, după partida de la Voluntari. Clujenii au obținut 3 puncte importante pe stadionul Anghel Iordănescu cu un gol pe finalul meciului, marcat de Țucudean. Cei de la Voluntari își păstrează și după această etapă statutul de „lanternă roșie”, ei acumulând un singur punct în cele patru etape disputate până acum.

Gaz Metan Mediaș – FCSB (Fofana 30/ Moruțan 49, Gnohere 63, Coman 83)

Gaz Metan a fost învinsă pentru prima dată în acest sezon și astfel ratează șansa de a rămâne pe prima poziție și după această etapă. FCSB a început mai slab , prima repriză fiind controlată în totalitate de gazde. În partea secundă, elevii lui Nicolae Dică au făcut legea pe teren și au punctat de 3 ori pe tabelă, stabilind scorul final, 1-3. Moral bun pentru FCSB înaintea meciului decisiv din Europa cu Hajduk Split.

Dinamo – Viitorul Constanța 1-0 (Mahlangu 34)

Dinamo a obținut luni seară a doua victorie din acest sezon, un 1-0 cu Viitorul Constanța. Singurul gol al partidei a fost marcat de Mahlangu, după o fază de excepție a lui Daniel Popa. Acesta l-a ridiculizat pe Vină pe partea dreaptă și i-a pasat africanului, care a înscris cu poarta goală. Cu această victorie, câinii roșii au urcat pe locul 4, în timp ce Viitorul se află în continuare în subsolul clasamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.