Liga 1: Marcel Popescu: „S-ar putea să mai prezentăm unul sau doi jucători”

0
1912
Marcel Popescu, manager Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Marcel Popescu, manager Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că gruparea olteană va mai efectua și alte transferuri în afara  lui Alexandru Cicâldău și Mirko Pigliacelli.

Oficialul din Bănie a spus că în următoarea perioadă vor mai veni și alți jucători sub comanda lui Devis Mangia. Singurul criteriu de selecție este ca jucătorii care vin să fie peste ce se află în momentul de fața în lot și aceștia să crească calitatea jocului.

„Faptul că prezentăm doar doi jucători nu înseamnă că transferurile la Universitatea Craiova s-au terminat. Se lucrează în continuare, încercăm să fim ca şi până acum, discreţi în ceea ce facem, eficace, pentru că în politica de transferuri nu este totul foarte simplu, vrei, iei şi pleci. Nu suntem nici PSG, nici Real Madrid, suntem Universitatea Craiova şi în sensul ăsta un singur criteriu funcţionează la sosiri, ca jucătorii care vin să fie peste ceea ce avem şi să crească calitatea jocului.

„Nu trebuie să îi ignorăm pe cei care vin din spate şi cărora, pentru simplu fapt că avem o academie campioană la 17 ani, trebuie să le dăm o şansă, pentru că altfel utilitatea academiei nu s-ar mai regăsi.”

„S-ar putea ca săptămâna viitoare şi înaintea turului al treilea preliminar al Europa League să mai prezentăm unul sau doi jucători”, a spus Marcel Popescu.

Alex Cicâldău și Mirko Pigliacelli au prezentat noul echipament de joc / FOTO: Ionuț Greere

Mirko Pigliacelli şi Alexandru Cicâldău, noile achiziţii ale trupei din Bănie, au prezentat echipamentul Universităţii Craiova pentru stagiunea care urmează să înceapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.