Volei (J): Echipa de volei feminin CNFB, bronz la ONSS

0
955
Echipa CNFB Craiova
Echipa CNFB Craiova

Cele mai valoroase echipe școlare de volei feminin, din cele opt regiuni de dezvoltare economică și-au dat întâlnire la Complexul Olimpic Sportiv Sydney 2000 din Izvorani pentru a participă la Fază Finală a celei de a treia ediții a Gimnaziadei, competiția școlară sportivă susținută de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) alături de Ministerul Educației Naționale (MEN).

Județul Dolj a fost reprezentată de echipa de volei feminin a Colegiului Național „Frații Buzești”din Craiova. Formația pregătită de Liliana Leoni a fost repartizată în grupă cu Liceul cu Program Sportiv „Mircea Eliade” București, Școala gimnazială „Miron Pompiliu” Ștei (Bihor) și Școala gimnazială „Toma Cocisiu” Blaj (Alba).

Oltencele au terminat grupa pe poziția secundă și au jucat finala mică împotriva formației Școlii gimnaziale „Liviu Rebreanu” din Mioveni. CNFB a câștigat cu scorul de 3-0 și formația craioveană a cucerit medalia de bronz a competiției.

Formația Colegiului Național „Frații Buzești”: ȘTEFANIA SCARLAT, BIANCA CHIFU, EVELYN HERTZOG, ROBERTA PÎRVAN, TATIANA EREMIA, IRINA EREMA, FLORENTINA MINCĂ, IULIA DECA, IVONA STELA, ROXANA MIU și ALEXIA LUNGU.

Bianca Chifu a fost desemnată cea mai bună trăgătoare a turneului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.