Cupa României: Anunțul oltenilor pentru suporterii care vin la finala Cupei României

0
1399
Craiova - Botosani 5-1 / Cupa Romaniei, meci tur - semifinala / FOTO: Ionuț Greere
Craiova – Botosani 5-1 / Cupa Romaniei, meci tur – semifinala / FOTO: Ionuț Greere

Duminică, de la ora 17:00, înaintea finalei dintre Universitatea Craiova și FC Hermannstadt, pe Arena Națională se va disputa finala Cupei României U19, în care se vor duela FCSB şi Dinamo.

Pentru a se asigura că cei peste 20 000 de olteni care și-au anunțat prezența în Capitală nu vor avea probleme cu fanii celor două echipe bucureștene, oficialii olteni au cerut un punct de vedere al Federației Române de Fotbal. Fanii Științei pot sta liniștiți, suporterii celor două echipe pot asista doar la finala juniorilor, urmând ca apoi să fie evacuați din stadion.

„În urma deciziei Federației Române de Fotbal de a împărți bilete gratuite suporterilor celor de la Dinamo și FCSB pentru finala juniorilor de la ora 17:00, clubul Universitatea Craiova a solicitat lămuriri în acest sens. 
Protocolul dintre FRF și echipele Dinamo și FCSB prevede faptul că suporterii celor două echipe pot asista doar la finala juniorilor, urmând ca apoi să fie evacuați pentru pregătirea invaziei alb-albastre. Clubul Universitatea Craiova a primit din partea organizatorilor toate asigurările că suporterii din Peluza Nord și Tribuna a II-a vor fi în siguranță pe toată perioada desășurării evenimentului.

De asemenea, suntem convinși de faptul că Peluza Nord și Tribuna a II-a vor fi alb-albastre pe toate cele trei inele iar atmosfera va fi una electrizantă, demnă de o finală cu Știința în prim-plan”, se arată în postarea conducerii echipei oltene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.