Liga 1: Tiago Ferreira a prefațat meciul din Copou

1
883
Lusitanul Tiago Ferreira - Universitatea Craiova / foto: Ionuț Greere
Lusitanul Tiago Ferreira – Universitatea Craiova / foto: Ionuț Greere

În ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu CSM Poli iași, duminică, de la ora 20:45.

Lusitanul Tiago Ferreira a prefațat în cadrul unei conferințe de presă jocul din Copou. Fundașul Craiovei a declarat că este foarte important ca echipa să termine pe locul 3 această ediție de campionat.

„La Iaşi va fi un meci foarte greu şi foarte important pentru noi, fiindcă vrem să terminăm campionatul pe locul 3, merităm acest lucru, fiindcă tot sezonul am fost pe podium. Ne doream să facem mai mult în play-off, fiindcă este cea mai importantă fază a sezonului, dar am avut sincope. Totuşi, putem obţine locul 3 în ultima etapă, ne-am îndeplini astfel obiectivul, iar la anul trebuie să facem un pas înainte. Cel mai greu moment a fost eşecul cu FCSB, fiindcă am avut atitudine, am făcut un joc bun, am avut ocazii şi nu meritam să pierdem, dar am avut ghinion. Am pierdut 4 din ultimele 5 meciuri, dar am făcut-o mereu la un gol, cred că a fost şi vorba de ghinion”, a spus Tiago.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.