FOTO Handbal (F) / EHF Cup: SCM Craiova a câștigat Cupa EHF ! Nebunie în Bănie

0
700
Craiova a câștigat Cupa EHF
Craiova a câștigat Cupa EHF / FOTO: Ionuț Greere

Momente istorice în Sala Polivalentă din Craiova. SCM Craiova a câștigat în această seară Cupa EHF la handbal feminin.

Împinse de la spate de aproximativ 5000 suporterii fantastici, oltencele le-au luat tare pe adversare și au condus în debutul partidei cu 3-0 și 4-1. Yulia Dumanska a făcut minuni între buturi, iar Țicu și Nikolic au făcut spectacol pe semicerc. Craiova s-a dezlănțuit și a condus la pauză cu un incredibil 19-12 !

Craiova a câștigat Cupa EHF / FOTO: Ionuț Greere

Gazdele au început în forță și partea a doua a jocului și Craiova a avut diferența maximă în minutul 36, 23-14. Nordicele s-au trezit din pumni și au pus presiune pe fetele lui Bogdan Burcea. „Viperele” din Kristiansand nu s-au predat și au redus ecartul pe tabelă la cinci goluri (29-24), cu posibilitate chiar să revină la -4, scor la care Vipers era câștigătoarea trofeului.

Craiova a câștigat Cupa EHF / FOTO: Ionuț Greere

Finalul a fost de infarct. Craiova a trimis mingea de două ori în bară, iar Yulia Dumanska a păstrat trofeul „acasă„ cu două intervenții de senzație din situații de unu contra unu cu adversara.

Craiova a câștigat Cupa EHF / FOTO: Ionuț Greere

SCM Craiova – Vipers Kristiansand 30-25 (19-12)

CRAIOVA: Dumanska, Stanciu, Lung – Ţicu 11, Klikovac 5, Nikolic 5, Florianu 4, Ardean 2, Pricopi 2, Trifunovic 1, Lung, Popescu, Rădoi, Şelaru, Stoican, Vizitiu, Tudor.

KRISTIANSAND: K. Lunde, Hauge – Sulland 10, Bratset 4, Krtistiansen 3, Johanssen 2, Borgesen 2, Skaug 2, Larsen Aune 1, Tomac 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.