Baschet (M): Craiova a pierdut la limită meciul 3 cu CSU Sibiu. Ardelenii au închis seria cu 3-0

0
424
SCM U Craiova, baschet masculin
SCM U Craiova, baschet masculin

SCM Universitatea Craiova a rămas fără victorie în play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin și după ediția 2017-2018. Oltenii au fost eliminați cu 3-0 la general de CSU Sibiu.

Formația antrenată de Rami Hadar a pierdut la limită, scor 84-85, marți seară, în Sala „Ion Constantinescu”, în meciul 3 din play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin. La Marcurs Reed a avut posibilitatea să trimită meciul în over time, dar a ratat o aruncare liberă cu 8 secunde înainte de final.

Craiova a început meciul cu Mikulic, Reed, Siriscevic, Berceanu, Alksandrov. Sibiul a răspuns cu Davis, Dragoste, Pratt, Kinnard, Cooper.

Jocul din Valea Vlaicii a început într-o notă de echilibru, cu ambele echipe la conducerea partidei. Gazdele au terminat primele 10 minute în avantaj, scor 25-22. Sibienii au un run de 11-0 în a doua secvența secundă a partidei și s-au desprins la 33-25. Alb-albaștrii au revenit pe final și au încheiat prima repriză cu 49-47.

Sfertul 3 a fost echilibrat și s-a încheiat cu buzzer beater reușit de Kevin Capers cu o aruncare de la distanță. 63-64 a fost scorul cu 10 minute înainte de finalul partidei. Scorul a rămas scurt și în secvența decisivă, iar în ultimul minut de joc diferența era minimă, 83-82 pentru Craiova. Finalul a fost pe muchie de cuțin, iar lui Reed i-a tremurat mână de la linia de libere.

BC CSU Sibiu s-a calificat pentru a 2-a oară consecutiv în semifinalele LNBM, iar Craiova rămâne fără victorie în play-off și după seria cu formația lui Dan Fleșeriu.

Nemanja Aleksandrov a reușit 24 puncte și 5 recuperări, Martin Paasoja a adăugat 23 puncte și 4 pase decisive, iar LaMarcus Reed a terminat cu 16 puncte, 7 recuperări și 3 intercepții.

Craiova a avut medii de 49% la aruncările din interiorul semicerului, 48 % la aruncările de la distanță și 68 % de la linia de libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.