VIDEO & FOTO Handbal: Cronica unei zile nebune – Sute de craioveni au luat cu asalt casele de bilete pentru returul cu Kristiansand. Supărare mare, bilete epuizate rapid, au apărut bișnițarii

0
909
FOTO: REMUS BADEA
FOTO: REMUS BADEA

Sute de craioveni au cu asalt încă de la primele ore ale dimineții casele de bilete ale Sălii Polivalente din Craiova pentru a prinde un bilet la marea finală din Cupa EHF dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand. Mulți dintre aceștia au venit încă de azi-noapte cu scaunele și termosuri cu cafea ca să fie siguri că prind bilete la meci.

Casele de bilete ar fi trebuit să se deschidă încă de la ora 10:00 dimineață, dar biletele puse în vânzare au început să se dea după ora 11:45, pentru că primii oameni nu au vrut să-şi cumpere bilete, pentru că au dorit mai mult de două de persoană. Aceștia au încercat chiar să intre în Sala Polivalentă și să discute cu conducerea unității. A izbucnit și un mic scandal, oamenii fiind total nemulțumiți că organizatorii au hotărât să nu se vândă mai mult de două bilete la o singură persoană.

Tichetele scose la vânzare pentru meciul retur dintre SCM Craiova și Kristiansand, din finala Cupei EHF, s-au epuizat foarte rapid, în ciuda faptului că fiecare persoană a putut cumpăra doar două bilete. În câteva ore au apărut pe site-urile de specialitate și bilete la negru, unul dintre acestea costând chiar 600 lei (20 de ori mai mult decât prețul oficial).

Captură foto olex

„Ne pare rău pentru situaţia apărută, ştiam că nu vom putea mulţumi pe toată lumea. Cererea a fost uriaşă, probabil că şi dacă am fi jucat pe stadionul de fotbal nu ar fi ajuns bilete pentru toată lumea. Prioritare au fost sportivele şi familiile acestora. Apoi au fost cele trei galerii organizate şi suporterii care au cheltuit bani pentru a fi alături de fete la meciul din Norvegia. Aşa ni s-a impus. De asemenea, a fost necesar să păstrăm bilete pentru EHF şi pentru echipa oaspete, chiar dacă nici până la ora asta nu ne-au confirmat că vin cu suporteri, a declarat Cristi Mitricof, director Sala Polivalentă Craiova.

Meciul SCM Craiova – Vipers Kristiansand este programat vineri, de la ora 19:30, în Sala Polivalentă din Craiova. Ca și la returul cu Kastamonu, cei care nu au prins bilet, vor putea veni vineri seară pe esplanada Sălii Polivalente acolo unde va fi amplasat un ecran gigant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.