Handbal (F) / EHF Cup: Craiova pleacă un un handicap de 4 goluri după 22-26 în Norvegia

0
474
Vipers Kristiansand - SCM Craiova, finala Cupei EHF / Foto: SCM Craiova Handbal Oficial
Vipers Kristiansand – SCM Craiova, finala Cupei EHF / Foto: SCM Craiova Handbal Oficial

SCM Craiova a pierdut la 4 goluri manșa tur a finalei Cupei EHF la handbal feminin, scor 22-26, în deplasare, în fața formației norvegiene Vipers Kristiansand.

Jocul din Norvegia a început într-o notă de echilibru, iar în momentul în care a venit și semnalul la televiuznile care au transmis meciul, scorul a fost egal, 6-6 (min. 20). Craiova a ratat o aruncare de la 7 m, iar gazdele s-au desprins la 8-6. Oltencele nu și-au revenit nici după un time out cerut de Bogdan Burcea, iar „viperele” s-au desprins la 10-6 pe finalul primei reprize. Ultimul gol al primei reprize a aparținut craiovencelor, Țicu a marcat după ce ratase în primă fază o aruncare de la 7 m. 12-10 la pauză.

Craiova nu a putut să marcheze în superioritate numerică, iar Vipers a atins din nou diferența maximă pe tabela de marcaj. După mai multe ratări incredibile, Cristina Zamfir a reușit să restabilească egalitatea (16-16, min. 44), însă norvegiencele au revenit repede la timona partidei, mai mult s-au desprins chiar la trei goluri. Ambele echipe au marcat pe finalul partidei, astfel că s-a terminat 26-22 pentru Vipers Kristiansand.

Returul dintre Craiova şi Vipers Kristiansand va avea loc vineri, 11 mai, de la ora 19:30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.