Handbal (F) / EHF Cup: Ana Maria Țicu a prefațat meciul cu Kastamonu: „Avem o şansă foarte mare să ne calificăm în finala Cupei EHF şi nu trebuie să dăm cu piciorul acestei ocazii”

0
772
Ana Maria Țicu, SCM Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Ana Maria Țicu, SCM Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Ana-Maria Țicu, centrul formației SCM Craiova, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre meciul retur cu turcoaicele de la Kastamonu. Jucătoarea Craiovei își dorește calificarea în ultimul act al competiției și a dorit să mulțumească suporterilor olteni pentru devotamentul de care dau dovadă.

„Va fi un meci foarte greu. Chiar dacă am câştigat în Turcia la un gol diferenţă, trebuie să facem tot posibilul să ne impunem şi la Craiova la cât mai multe goluri diferenţă. Avem o şansă foarte mare să ne calificăm în finala Cupei EHF şi nu trebuie să dăm cu piciorul acestei ocazii. Ne dorim să facem un meci bun, să oferim un spectacol handbalistic în Sala Polivalentă. Le mulţumim tuturor suporterilor, celor care vor veni la meci şi sper ca spectatorii să ne încurajeze din primul minut, până la final. Simţim o presiune, avem emoţii, dar noi ştim că trebuie să jucăm cât mai bine. Nu cred că adversarele ne pot surprinde, ci sunt convinsă că noi le vom surprinde când vor vedea ce public avem”, a spus jucătoarea Craiovei.

Partida dintre SCM Craiova și Kastamonu Belediyesi GSK este programată sâmbătă, de la 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova. Biletele s-au epuizat încă din prima zi, iar meci sunt așteptați peste 4000 de spectaori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.