Volei (M): Ce meci, ce victorie ! Craiova – Steaua 3-0

0
495
SCMU Craiova - Steaua 3-0 / Divizia A 1, play-off - etapa 6 / Foto: Ionuț Greere
SCMU Craiova – Steaua 3-0 / Divizia A 1, play-off – etapa 6 / Foto: Ionuț Greere

SCMU Craiova a câștigat în minimum de seturi partida disputată joi, pe teren propriu, în primul meci din cadrul etapei a 6-a din play-off-ul Diviziei A 1 la volei masculin. Formația pregătită de Dănuț Pascu a câștigat cu scorul 3-0 meciul cu Steaua București.

Oltenii s-au impus la capătul unui meci extrem de spectaculos, cu reveniri de senzație. Situația pe seturi a fost 25-18, 25-22, 2-25, la capătul a 87 de minute de joc.

Gazdele au câștigat la pas prima secvență a partidei, dar în a doua parte au avut în față alt adversar. Bucureștenii au trecut rapid în avantaj și au intrat cu un ecart de 5 puncte la primul time out tehnic (8-3). Diferența s-a menținut și la a doua pauză tehnică (16-11). Craiovenii au venit din spate, au restabilit egalitatea la 17-17 și au închis setul cu 25-22. Băieții lui Pascu s-au autodepășit și au pornit în forță setul 3. Alb-albaștrii au avut în permanență o diferență de 3-4 puncte pe tabela de marcaj, dar și-au complicat situația în finalul parțialului terț. Oaspeții au egalat la 23-23 și au pus presiune pe craioveni. Oltenii au scăpat de o minge de set a steliștilor și au terminat meciul cu o greșeală a adversarilor.

CRAIOVA: Sippola, Hohne 8 p, Sanchez 10 p, Blagojevic 19 p, Radevic 3 p, Olteanu 6 p – Rosic (L). Au mai intrat: Teleleu 2 p, Milic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.