Freaks Dance

În perioadă 10-11 martie, Freaks Dance Company a reprezentat Craiova și România în cadrul competiției Movmnt Internațional Dance Competition, desfășurată în Bulgaria.

Concursul a reunit peste 1000 de participanți din 10 țări, fiind una din cele mai importante competiții internaționale organizate în țara venică. Freaks, singură reprezentantă a Cetății Băniei, a adus 8 premii din tot atâtea posibile.

Deși la categoriile de solo, duo și grup, s-au întrecut cu 10 sau 30 de concurenți, dansatorii au obținut următoarele rezultate:

Locul I – Patricia Papură (Categoria Urban Style);
Locul I – Sorin Gogoșoiu & Andreea Puchiu (Categoria Show Dance);
Locul II – Freaks Events (Categora Show Dance);
Locul III – Patricia Papură & Bianca Dumitrescu (Categoria Urban Style);
Top 8 – Andreea Puchiu (Categoria Open);
Top 8 – Patricia Boruzescu (Categoria Open);
Top 10 – Andreea Zamfirescu (Categoria Contemporan).

Cea mai grea confruntare a avut-o trupă Freaks Crew, unde s-a întrecut cu reprezentanțele Greciei, Serbiei și Bulgariei pentru aurul categoriei Urban Style și nu au dezamăgit. Freaks Crew a obținut locul I și s-a făcut auzit imnul României în față a peste 3000 de oameni.

Aceasta a fost prima competiție internatională la care participa Freaks Dance Company în acest an. La sfârșitul lunii aprilie, aceștia vor reprezenta Craiova la Crowd International Dance Festival Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ