Echipa națională: S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Suedia

0
1975

Începând de vineri, 2 martie, s-au pus în vânzare biletele la meciul România – Suedia, prima partidă a tricolorilor pe noua arenă “Ion Oblemenco” din Craiova. Meciul e programat pe 27 martie, ora 21:30.

Biletele sunt disponibile doar pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și vor putea fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs. Prețul unui bilet variază între 30 RON (peluze) și 90 RON (tribune).

Prețuri bilete
Peluze | 30 lei
Tribuna 1 | 90 lei
Tribuna 2 | 90 lei
VIP | 350 lei

Print-at-home, fără taxe suplimentare

Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară tipărirea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Reduceri în Family Zone

Fanii își pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, la Tribuna a 2-a, beneficiind și de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei din Craiova.

La casierii din 20 martie

Marți, 20 martie, în limita disponibilității, biletele vor fi puse în vânzare și la casieria stadionului. Acestea vor putea fi achiziționate până pe 26 martie, între orele 12:00 și 19:00.
Casieria pentru ridicarea biletelor a persoanelor cu dizabilități va fi deschisă luni și mați, 26 și 27 martie, între orele 12:00 – 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.