Cupa României: Devis Mangia a prefațat meciul cu Dinamo: „Vor veni aici foarte motivați, mai au un singur obiectiv”

0
790
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Devis Mangia, antrenor Universitatea Craiova / FOTO: Ionuț Greere

Universitatea Craiova și Dinamo București se întâlnesc joi, de la ora 20:30, în sferturile de finală ale Cupei României. 

Devis Mangia, antrenorul Craiovei, se așteaptă la un meci extrem de dificil contra dinamoviștilor, dar tehnicianul italian a lăsat de înțeles că oltenii vor să câștige Cupa României, chiar dacă Craiova este implicată și în lupta la titlu din Liga 1.

„Este un meci foarte important, dar și foarte dificil, deoarece jucăm cu o echipă care mai are un singur obiectiv, Cupa. Vor veni aici foarte motivați, dar noi trebuie să avem o atitudine și mai bună, pentru a ieși învingători.”

„Îmi doresc să avem 14 meciuri foarte importante, nu doar 10. Nu mă gândesc la adversari, sunt concentrat doar pe echipa mea și pe felul în care pregătesc meciul.”

Chiar dacă la Craiova a nins abundent și este foarte frig, iar gazonul stadionului din Bănie a avut și el de suferit, Mangia așteaptă un stadion plin la derby-ul cu marea rivală din „Ștefan cel Mare”.

„Pentru mine, contează sănătatea jucătorilor, atmosfera și spectacolul, dar și siguranța oamenilor. Este foarte important ca aceste lucruri să fie asigurate. Avem nevoie de un stadion plin la meciul cu Dinamo. Sper să se întâmple acest lucru. Îmi doresc cu adevărat asta, e un meci în care avem nevoie de ajutorul fanilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.