Liga 1: Gustavo a prefațat meciul cu FC Voluntari: „Nu mă gândesc la titlul de golgheter”

0
770
Gustavo, Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea
Gustavo, Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

Gustavo a prefațat meciul pe care Universitatea Craiova îl va disputa vineri, în deplasare, în compania formației FC Voluntari, contând pentru penultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1.

Jucătorul brazilian din tabăra olteană este optimist înaintea partidei contra ilfovenilor și a declarat că împreună cu colegii lui se gândesc doar la victorie.

„Voluntari este o echipă foarte bună, dar mergem acolo să câștigăm această partidă. Ne-am pregătim toată săptămâna și suntem încrezători că ne vom întoarce cu un rezultat bun. Ne dorim să ne luăm revanșa după rezultatul de egalitate din turul campionatului, dar și pentru eliminarea din Cupa României din sezonul trecut.”

Gustavo a marcat în ambele partide disputate de Universitatea Craiova în anul 2018, însă nu se gândește și la titlul de golgheter.

„Mă bucur că mă aflu în fruntea clasamentului golgheterilor, dar nu mă gândesc la acest titlu… eu mă gândec doar la următorul meci și să îmi ajut echipa să câștige. Chiar nu contează cine marchează, cel mai important este să luăm mereu cele trei puncte puse în joc.”

11 goluri a marcat până în prezent fotbalistul brazilian al Universității Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.