SCM Craiova, handbal feminin / FOTO: Ionuț Greere

EHF a anunțat, luni, pe site-ul oficial, după meciurile din ultima etapa a grupelor Cupei EHF, urnele pentru tragerea la sorți a sferturilor de finală ale competiției. SCM Craiova își află mâine nu doar adversara din următoarea fază, ci și posibila echipă pe care ar putea să o întâlnească în semifinale.

Regula pentru tragerea la sorţi spune că echipele calificare vor fi împărţite în două urne, una a favoritelor şi una a outsiderelor. În urna A se vor afla echipele care au câștigat grupele, iar în urna B vor intra echipele clasate pe locul secund.

Meciurile din sferturi se vor disputa în sistem tur-retur. Turul se va disputa pe terenul echipei ce a terminat pe locul 2 (respectiv la Craiova și Zalău) pe 3-4 martie iar returul la o săptămână distanță.

URNA A
Brest Bretagne Handball (FRA)
Larvik (NOR)
Handball Club Lada (RUS)
Kastamonu Belediyesi GSK (TUR)

URNA B
Viborg HK (DEN)
Vipers Kristiansand (NOR)
HC Zalau (ROU)
SCM Craiova (ROU)

Tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei EHF este programată marți, 13 februarie, de la ora 12:00 și va fi transmsă în direct pe canalul de youtube al Federației Europene de Handbal. Nu se pot întâlni echipele care au fost în aceeași grupă.

LĂSAȚI UN MESAJ