Echipa Națională: Valentin Mihăilă, integralist la reprezentativa U 18 a României

0
722
România U 18 / FOTO: frf.RO
România U 18 / FOTO: FRF.RO

Reprezentativa U18 a României a remizat, scor 1-1, cu selecționata similară a Norvegiei, într-o partidă amicală disputată vineri, în cadrul turneului amical organizat de Federația Norvegiană de Fotbal. Tricolorii vor mai întâlni echipele Polonie și Cehiei.

Tricolorii U18 au avut inițiativa încă din startul partidei, deschizând scorul în minutul 8 prin Antonio Sefer și ratând încă o ocazie prin Alex Pop. În repriza secundă, norvegienii au obținut o lovitură de la 11 m și au egalat, scorul rămânând neschimbat până la sfârșit.

Selecționerul Florin Bratu a convocat pentru această acțiune și 3 jucători de la Universitatea Craiova: Valentin Mihăilă, Hristos Vadasis și Marian Șerban. Mihăilă a fost singurul care a evoluat împotriva Norvegiei. Vadasis și Șerban au rămas pe banca de rezerve.

Echipa utilizată de selecționerul Florin Bratu în partida de vineri

Duțu – Jurj, Leca, Ehmann, 4. S.Șerban – Chiriac (Bara 75′), Farcaș – Țîrlea-cpt (Burghele 74′), Sefer (Andronic 90′), Mihăilă – Pop (Stoica 75′)

Rezerve neutilizate: Târnoveanu – Cană, M.Șerban, Dican, Antal, Vadasis, Costache

Reprezentativa U18 (din 2018, România U19) va juca în toamna acestui an calificările Campionatului European dedicat juniorilor Under 19, care se va desfășura în Armenia în vara anului 2019.

România va face parte din Grupa 13 alături de Bulgaria, Grecia și Gibraltar. Turneul de calificare va fi găzduit de Bulgaria și se va desfășura în perioada 14-20 noiembrie, conform următorului program:

14 noiembrie 2018: Bulgaria – România

17 noiembrie 2018: Grecia – România

20 noiembrie 2018: România – Gibraltar

Echipele care se vor clasa pe primele două locuri în cele 13 grupe se vor alătura celor două echipe calificate direct la Turul de Elită, Portugalia și Germania. Turul de Elită se va disputa în primăvara anului 2019.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.