Handbal (F) / EHF Cup: Bogdan Burcea: “Le spuneam unor prieteni că la patru goluri pentru ele simţeam cum sala cade pe mine”

0
918

SCM Craiova a trecut cu 16-15 de vicecampioana Franței, Brest, sâmbătă seara, în grupele Cupei EHF la handbal feminin. Aproape 5000 de oameni au făcut infern în Sala Polivalentă din Craiova și i-au făcut pe francezi să titreze pe site-ul oficial – „Si l’enfer avait un nom, il choisirait certainement celui de l’enceinte de Craiova” (“Dacă infernul ar avea un nume, cu siguranță ar purta numele sălii din Craiova.”)

Bogdan Burcea, antrenorul oltencelor, a mulțumit la conferința de presă publicului craiovean pentru atmosfera creată și a declarat că nu a mai trăit asemenea momente de vremea când Oltchim Rm. Vâlcea a venit la Craiova.

“În primul rând remarc publicul, senzaţional! Craiova este o echipă încăpăţânată, care nu s-a predat. Meciurile trecute m-am tot abţinut să nu laud fetele, dar azi am văzut o echipă mare, Craiova, care a învins o formaţie valoroasă. Nu cred că calificarea este rezolvată. Sper ca şi în ultimul meci fetele să se comporte la fel. Brest a câştigat nemeritat acolo. Îmi felicit fetele, spectatorii, sponsorii, clubul, tot ce a răsulfat lângă această echipă.”

“Le spuneam unor prieteni că la patru goluri pentru ele simţeam cum sala cade pe mine”.

“Aşa ceva nu am trăit decât acum şase sezoane, când Oltchim juca, tot cu Pineau în echipă, la Craiova. Înseamnă că munca fetelor e apreciată şi sunt motive de bucurie”.

În urma acestei victorii, Craiova a făcut un pas uriaş spre sferturile de finală ale competiţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.