Handbal (F) / EHF Cup: Cristina Zamfir-Florianu: „Ar fi foarte important pentru noi să câştigăm, pentru că am avea şanse mari să ne calificăm în sferturile de finală ale Cupei EHF”

0
889
Cristina Zamfir-Florianu / FOTO: Ionuț Greere
Cristina Zamfir-Florianu / FOTO: Ionuț Greere

Echipa de handbal feminin SCM Craiova va juca mâine seară în compania formației franceză Brest, în etapa a cincea din grupa A a Cupei EHF. Meciul este programat în Sala Polivalentă din Craiova, cu începere de la ora 18:00. 

Căpitanul Craiovei, Cristina Zamfir-Florianu, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, partida pe care oltencele o vor susține mâine, în compania lui Brest.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Brest, care are în componenţă jucătoare de talie mondială. Ne dorim să facem un meci foarte bun, iar la final să nu avem nimic să ne reproşăm. Ar fi foarte important pentru noi să câştigăm, pentru că am avea şanse mari să ne calificăm în sferturile de finală ale Cupei E.H.F. Rog din tot sufletul ca iubitorii handbalului să vină să ne susţină mâine seara, pentru că avem mare nevoie de ei. Ştiu că şi adversarele se aşteaptă să fie un joc dificil, cu o atmosferă incendiară în tribune”, a declarat Cristina Zamfir-Florianu.

Intrarea la meciul de mâine se face pe bază de bilet – cinci lei (intrare generală). Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivlente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.