Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova a câștigat partida restanță din etapa a 11-a a Ligii Naționale, scor 93-84, în fața formației Phoenix Galați, miercuri, în Sala „Ion Constantinescu” din Valea Vlaicii.

Ambele echipe au după această confruntare 6-6 la general, dar și un meci mai puțin disputat.

Craiova a început tare disputa din Bănie și a condus în prima parte a secvenței inaugurale cu 12-3. Oaspeții au echilibrat jocul, iar după finalul primelor 10 minute de joc craiovenii conduceau cu 28-22. Actul secund al primei reprize a aparținut oaspeților, care au trecut la timona partidei și au intrat la cabine cu 5 lungimi avans (47-42).

Sfertul al treilea a fost de-a dreptul nebun. Oaspeții s-au distanțat pe tabela de marcaj la 11 puncte diferență (54-65) cu 4 minute înainte de intrarea în ultimele 10 minute. A urmat un parțial de 16-0 ! pentru formația craioveană, asftel că înaintea ultimului sfert gazdele se aflau în avantaj, 70-65.

Ultimul sfer al întâlnirii a aparținut gazdelor, care au bifat al 6-lea succes în sezonul regulat.

De la SCM Universitatea Craiova s-au remarcat: Goran Martinic cu 22 puncte, 7 recuperări și 13 pase decisive, Ivan Siriscevic cu 21 puncte, o recuperare și o pasă decisivă și Jamar Samuels cu 20 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.

Statistic, Craiova a avut medii de 58 % la aruncările din interiorul semicercului, 50 % la aruncările din spatele semicercului și 75 % de la linia de libere.

Pentru formația craioveană urmează o deplasare pe Bega, pentru confruntarea cu Timba, în vreme ce băieții lui Florin Nini vor juca în Trivale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.