VIDEO Special: Moș Crăciun a venit la LPS „Petrache Trișcu”

0
508

Moș Crăciun nu a uitat nici în acest an de cei mai mici dintre elevii sportivi de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Tricșu” din Craiova. Evenimentul de marți a punctat și 10 ani de colaborare între CS Universitatea Craiova și LPS Craiova.

Pavel Badea, directorul CS Universitatea Craiova, a fost ajutorul Moșului, iar după ce au cântat colinde, cei mici au fost răsplătiți cu plase cu dulciuri.

„Suntem mândri de acest parteneriat. Cei de la «Trișcu» descoperă talentele din județ, iar noi le dăm șansa acestor copii să facă mare performanță. Am remarcat și la Gala Sportului că mai mult de 80 la sută din premii au revenit CS Universitatea și LPS «Petrache Trișcu»“, a spus ieri Badea, directorul CS Universitatea.

La rândul său, Geri Mitroi, directorul Liceului cu Program sportiv „Petrache Trișcu, a spus: „Nici în acest an Moș Crăciun nu a uitat de elevii noștri. Cele cinci secții ale liceului fac cinste liceului, Craiovei, dar și țării, prin rezultatele obținute de sportivi la competițiile interne și internaționale.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.