Baschet (M): Estonianul Martin Paasoja a prefațat meciul cu U BT Cluj

0
521
Martin Paasoja, jucător SCM U Craiova / FOTO: Ionuț Greere
Martin Paasoja, jucător SCM U Craiova / FOTO: Ionuț Greere

SCM Universitatea Craiova și  BT Cluj-Napoca se întâlnesc vineri, de la ora 17.45, în etapa cu numărul 9 din Liga Națională de baschet masculin.

Baschetbalistul estonian Martin Paasoja a prefațat joi, în cadrul unei conferințe de presă, meciul cu campioana României.

„Cred că va fi un meci greu, pentru că așa cum toți știm Clujul este o echipă foarte bună. Au jucat foarte bine sezoanele trecute, iar în acest început de sezon la fel. Sper să câștigăm, o să dăm tot ce e mai bun pentru asta și sper că fanii să ne ajute. La Sibiu ne-a fost greu fără antrenorul principal, însă cred că și antrenorul secund a făcut o treabă foarte bună, deci nu ne putem folosi de asta ca și o scuză pentru faptul că am pierdut. Desigur este mai bine cu antrenorul principal pe bancă, dar și cu și fără vom da tot ce e mai bun. Trebuie să începem să ne apărăm, iar atacul vine după. Noi încercăm să jucăm mai mult în atac, iar asta ne face viața mai grea, mai ales în meciurile din deplasare. Consider că apărarea este cea mai importantă pentru a putea câștiga”, a spus Paasoja.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.