Baschet (M): Duel tare în Bănie. Craiova primește replica campioanei U BT Cluj

0
422

Echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova întâlnește campioana en-titre U BT Cluj-Napoca, într-un meci care contează pentru etapa a 9-a din Liga Națională. Confruntarea dintre olteni și ardeleni este programată vineri, 15 decembrie, în Polivalenta din Bănie, începând cu ora 17:45, fiind transmisă în direct și de DigiSport. 

Craiova ocupă locul 8 în clasament cu 4 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce U-BT Cluj se află pe locul 2 cu 6 meciuri câștigate și 2 pierdute.

În runda precedentă ambele echipe au pierdut partidele disputate în deplasare, Craiova fiind surclasată de CSU Sibiu, 90-108, în timp ce U-BT Cluj a pierdut derby-ul cu Steaua EximBank, scor final 75-89, cele două echipe fiind finalistele ultimei ediții de campionat.

Craiovenii nu au mai câștigat în fața clujenilor din 10 februarie 2016, atunci când au câștigat acasă cu 91-81. Istoricul confruntărilor directe este net favorabil ardelenilor, care s-au impus în 20 din 25 de întâlniri dintre cele două combatante.

„Nu suntem favoriți. Clujul are o echipț foarte puternică și este favorită certă la câștigarea campionatului. Sunt nemulțumit de inconstanța evoluției jucătorilor din partidele din deplasare, fața de cele de pe teren propriu. Sper să facem un meci bun și să câștigăm mâine”, a spus Marius Toma, managerul secţiei de baschet masculin SCM U Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.