K1: Craiova găzduiește Campionatul WKU de amatori

0
629

Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” va găzdui la finalul săptămânii viitoare Campionatul WKU de amatori. În cadrul competiției care va avea loc în data de 26 noiembrie, vor evolua copiii, juniori dar și seniori din întreagă țara. 

Pe lângă confruntările din cadrul campionatului vor există și meciuri de box, supervizate de campionul mondial la juniori, Sorin Panteră Tanasie. În competiție vor intră și foarte mulți sportivi locali.

”Este vorba despre o competiție foarte importantă de amatori. O competiție care, anul acesta se va desfășura în Bănie. Vorbim de mulți sportivi, spre exemplu, numai din partea CS Power Gym Craiova vor veni peste 20 de elevi. Foarte mulți dinte copii sunt campioni naționali și europeni, deci o să fie vorba despre o competiție extrem de antrenantă. Acest campionat are drept scop stabilirea unor lideri pe categorii dar și selectarea lor pentru campionatele europene WKU care se vor desfășura în anul 2018 în Grecia. Vor fi sportivi din toată țara, un număr impresionant aș putea spune. Așteptăm craiovenii într-un număr cât mai mare pentru a susține favoritii”, a declarat Ionuț Pucă, de la CS Power Gym Craiova, organizatorul Campionatului WKU de amatori .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.