Handbal (F) / EHF Cup: Începe bătălia pentru grupele EHF | Craiova – Debrecen (sâmbătă – ora 16:00)

0
799
Cupa EHF / Craiova - Debrecen
Cupa EHF / Craiova – Debrecen

Echipa de handbal feminin SCM Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 16:00, formația maghiară Debrecen (DVSC-TVP), în turul 3 preliminar Cupa EHF, ultima fază înaintea grupelor.

Partida din Sala Polivalentă va fi arbitrată de Taras Kouz și Viktor Zhoba (ambii din Ucraina). Meciul nu este televiziat, un bilet de intrare costă 5 lei.

În ultima perioadă, Craiova a avut un program extrem de încărcat şi a susţinut ultimul meci de campionat chiar aseară, fiind învinsă de CSM Roman, chiar în Bănie. Oltencele ocupă locul 2 în Liga Florlori, cu 19 puncte, după 9 jocuri disputate.

Debrecen a încheiat pe locul șase sezonul trecut din campionatul Ungariei și a primit un wild card. În turul doi preliminar, echipa ungară a eliminat echipa Metraco Zaglebie Lubin (Polonia). Polonezele au câștigat primul meci, cu 25-23, iar în retur echipa maghiară s-a impus cu 26-20.

În acest sezon din campionatul Ungariei, Debrecen are doar 6 puncte după disputarea primelor 7 etape și ocupă în prezent locul 9.

La formația maghiară evoluează și Mădălina Zamfirescu, componentă de bază a echipei naționale a României și fostă jucătoare la SCM Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.