Liga 1: Nu este un punct câștigat, sunt două pierdute | Astra – Craiova 2-2

0
405
Brazilianul Gustavo a deschis scorul la Giurgiu / Astra Giurgiu - Universitatea Craiova , liga 1 - etapa 17
Brazilianul Gustavo a deschis scorul la Giurgiu / Astra Giurgiu – Universitatea Craiova , liga 1 – etapa 17

Universitatea Craiova Giurgiu a remizat, vineri, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Astra Giurgiu, în etapa a 17-a a Ligii 1. În clasament, Craiova se menţine pe locul 3, cu 33 de puncte, la un punct de CFR Cluj, care se află pe locul secund, şi la două puncte de liderul FCSB. 

Craiova a deschis scorul încă din minutul 5 al partidei de la Giurgiu. Gustavo a transformat fără probleme o lovitură de la 11 metri obținută tot de el. Replica gazdelor a venit însă imediat, Ioniță a egalat în minutul 8, cu un șut superb, din prima, de la marginea careului, după o combinație cu Le Tallec. Alb-albaștrii au dominat prima repriză și au mai pus de două ori în pericol poarta lui Iliev.

Băieții lui Mangia au trecut din nou în avantaj în debutul reprizei secunde. Mitriță a trimis perfect în fața porții, iar Gustavo a realizat dubla cu un șut care nu i-a dat nicio speranță lui Iliev. Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 72, după ce portarul Astrei ce l-a lovit cu piciorul pe Spahija, într-un moment în care mingea se afla în mâinile portarului. Astra a reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj cu 11 minute înainte de finalul jocului. Dandea a reluat puternic, sub bară, după un corner al giurgiuvenilor executat de Balaure.

ASTRA – CRAIOVA 2-2 (1-1)

Astra: Iliev – Iordache, Erico, Polczak, Radunovic (’51, Butean) – Mrzljak (’64, Moise), Dandea – Ioniță, Vinicius (’75, Lazar), Balaure – Le Tallec. Antrenor: Edi Iordănescu.

Universitatea: Calancea – Popov (’77, Datkovic), Spahija (’81, Burlacu), Ferreira – Martic, Mateiu, Screciu, Bancu – Gustavo (’85, Mihai Roman), Băluță, Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

Cartonașe galbene: Polczak ’3, Dandea ’46, Ioniță ’69 / Spahija ’72, Datkovic ’90+5.

Cartonaș roșu: Iliev ’73.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan – Mircea Grigoriu, Mircea Orbuleț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.