Echipa Națională: România a smuls un egal în 10 oameni la Copenhaga. Băluță a fot titular, Bancu a debutat sub tricolor

0
659
Alex Baluță în meciul Danemarca - România 1-1 / preliminarii CM Rusia 2018 / FOTO: FRF
Alex Baluță în meciul Danemarca – România 1-1 / preliminarii CM Rusia 2018 / FOTO: FRF

Echipa națională a României a remizat pe terenul Danemarcei, scor 1-1, în ultimul meci din campania de calificare la Campionatul Mondial – Rusia 2018. România a terminat această campanie pe locul 4, cu 13 puncte.

Polonia s-a calificat direct pentru Campionatul Mondial, în vreme ce Danemarca va juca barajul de calificare.

Gazdele au deschis scorul în minutul 60. Deniz Aytekin a acordat lovitură de la 11 metri, după un duel între Cristi Ganea şi Bendtner. Eriksen a trasnformat cu emoții lovitura de la 11 m, Tăruşanu a ghicit colţul, a atins mingea, dar nu a putut să împiedice ca mingea să intre în poartă.

Trei minute mai târziu Cristi Ganea este eliminat! După ce a văzut primul „galben” la faza penalty-ului, fundaşul Viitorului l-a oprit neregulamentar pe Poulsen, scăpat spre poartă, şi arbiturl german Aytekin a oprit jocul pentru a-l trimite mai devreme la cabine.

Nicusor Bancu în meciul Danemarca – România 1-1 / preliminarii CM Rusia 2018 / FOTO: FRF

Alexandru Băluță a fost titular și a primit un cartonaș galben în debutul partidei. Nicușor Bancu a debutat în tricoul echipei naționale în minutul 66. „Bancone” a centrat la golul egalizator, marcat de Ciprian Deac.

Danemarca – România 1-1
Eriksen 59 / Deac 88

Danemarca: Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Durmisi – Kvist, Eriksen, Delaney – Poulsen (83, Schone), Bendtner (70, Dolberg), Sisto. Selecționer: A. Haraide.

România: Tătărușanu – Bălașa, Chiricheș, Grigore, Ganea – Hoban, Băluță (83, Țucudean), Stanciu – Deac, Andone (70, Keșeru), Budescu (66, Bancu). Selecționer: Cosmin Contra.

Cartonașe galbene: Kjaer / Băluță, Budescu, Tătărușanu, Ganea (2), Stanciu.

Cartonaș roșu: Cristi Ganea 63.

A arbitrat: D. Aytekin (Germania)

În celelalte două întâlniri de duminică seară din grupa E s-au înregistrat următoarele rezultate: Kazahstan – Armenia 1-1, Polonia – Muntenegru 4-2.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.