Handbal (F): România – Austria 36-25 | Evoluție bună pentru jucătoarele Craiovei

0
373
Cristina Zamfir-Florianu / România - Austria 36-25 - preliminarii CE de handbal - Rm. Valcea
Cristina Zamfir-Florianu / România – Austria 36-25 – preliminarii CE de handbal – Rm. Valcea

Echipa națională de handbal feminin a României a învins Austria, scor 36-25, la Râmnicu Vâlcea, în meciul de debut al preliminariilor Campionatului European de handbal feminin din 2018.

Cu excepţia primelor 15 minute, tricolorele au dominat jocul din Zăvoi. România și Austria au mers cap la cap până la scorul de 5-5, interval în care fetele antrenate de Herbert Muller au ținut-o om la om pe Cristina Neagu.

Cristina Zamfir-Florianu a venit de pe bancă cu un plus evident de prospeţime şi soluţii, astfel că jocul s-a ”rupt” de la un minut la altul. Jucătoarea Craiovei a perforat de 5 ori poarta Petrei Blazek. Valentina Aredean Elisei a început jocul din primul minut și a avut o evoluție de excepție.

Yulia Dumanska a intrat pe teren în partea a doua a jocului și s-a evidențiat de la prima minge. Portarul echipei SCM Craiova a apărat o aruncare de la 7 m. Pe final a fost introduă pe teren și centrul Andreea Pricopi.

Următorul meci al României în grupa preliminară este duminică, în deplasare, cu Portugalia.

România – Austria 36-25 (18-11)

Dedu, Dumanska – Ardean 5, Zamfir-Florianu 5, Geiger 5, Neagu 5, Chiper 4, Perianu 4, Tomescu 2, Dragut 1, Laslo 1, Pintea 1, Iuganu-Popa 1, Udriştioiu 1, Zamfirescu 1, Pricopi.

Blazek, Curic, Flock – portari; Frey 8, Kovacs 6, Dedic 4, Gerisch 3, Scheffknecht 2, Huber 1, Logvin 1, Berlini, Ivancok, Neidhart, Schaupp, Schindler, Wess.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.